Ajankohtaista

27.10.2011 Ilmoittautuminen huippuseminaariin “Seniorit luovassa kaupungissa” on käynnistynyt. Katso lisää aiheesta täältä.25.4.11 Tervetuloa Proud Age kick off -tilaisuuteen todistamaan vanhustyön visionääristä vallankumousta ja kuulemaan huippupuheenvuoroja! Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu nopeasti. Lisätietoja saat klikkaamalla alla olevaa kuvaa.

10.3.2011 Kiitos kaikille Kehittyvä vanhustyö -seminaarissa mukana olleille! Täältä voit ladata tiivistelmät seminaarin luennoista.

7.3.2011 Jaa näkemyksesi ja osallistu kilpailuun – voit voittaa tajunnanräjäyttävän lukupaketin. Pääset Facebookissa olevaan kilpailuun tästä!

12.2.2011 Proud Age tekee tuloaan! Nyt on aika toimia hyvän vanhuuden ja dynaamisen vanhustyön eteen. Proud Age -lehti avaa uusia näkökulmia ja raivaa tietä raikkaan rohkeaan vanhustyön kehittämiseen. Haluatko mainoksesi näkyviin 5.5.2011 lanseerattavaan lehteen, josta on tulossa ilmiö? Tutustu mediakorttiin.

28.1.2011 Kehittyvä vanhustyö -seminaarissa puhuva futuristi Elina Hiltunen kertoo Ratkaisu -lehdessä tulevaisuuden ennakoinnista ja heikoista signaaleista.

24.1.2011 Inspironet on luonut Facebookin yhteisön hyvien uutisten puolesta. Liity mukaan ja levitä asiaa eteenpäin! Tavoitteena on saada valtakunnan verkkoon viikoittain lähetettävä uutislähetys, jossa kerrotaan vain hyviä uutisia. Aiheesta enemmän blogissa.

2.1.2011 Ilmoittautuminen Kehittyvä vanhustyö -seminaariin on alkanut. Nopea ilmoittautuminen kannattaa, sillä paikkoja on rajoitetusti!